مدیرسایت:محمدجوادفیروزی
رشته:مهندسی معدن
مقطع:کارشناسی
دانشگاه:شهیدباهنرکرمان
email:mjfm137540@gmail.com
باتوجه به اهمیت وضرورت خلاقیت ونوآوری وایجاد روحیه ایده پردازی وتبدیل آن به ثروت ونیازقابل توجهی که جامعه به این مقوله دارد،
اعضای این انجمن باعنوان هسته خلاقیت ,نوآوری درصددهستندتابافعالیت دراین زمینه ومسائل مرتبط باآن،
به این نیازمبرم جامعه درحدتوان پاسخ دهند.
مکان:کرمان-دانشگاه شهید باهنر-دانشکده فنی ومهندسی-سالن کلاسها-طبقه سوم
خلاقیت:
خلاقیت یا آفرینندگی و نیز آفرینشگری، مهم ترین و اساسی ترین قابلیت و توانایی انسان و بنیادی ترین عامل ایجادارزش است که در همه ی ابعاد و جوانب زندگی وی نقش کاملاً حیاتی ایفا می نماید . خلاقیت و نوآوری از والاترین ویژه گی های انسان است . کلیه علوم، تولیدات،فناوری ها، صنایع،ابداعات،اختراعات، هنرها، ادبیات، موسیقی، معماری و به طور کلی اساس انواع تمدن ها از ابتدا تاکنون و کلیه دستاوردهای بشری جلوه های گوناگون خلاقیت و نوآوری است . تمدن انسانی و زندگی وی بدون خلاقیت نمیتواند امکان پذیر باشد.
نوآوری:
نوآوری بکارگیری ایدههای نوین ناشی ازخلاقیت است. در واقع به پیاده ساختن ایدهٔ ناشی ازخلاقیت که به صورت یک محصول یا خدمت تازه ارائه شود، نوآوری گویند.
اختراع به معنای «پدید آوردن محصول جدید» است، اما نوآوری فراتر از آن است و به معنای «معرفی محصولی تازه» است که با ابداع و عرضه صورت میگیرد.
امروزه نوآوری، از مهمترین عوامل رشداقتصادی بهشمار میرود. نوآوری به فضای اجتماعی به عنوان پشتیبان کارآفرینی نیاز دارد. غالباً نوآوریهای اجتماعی و نوآوریهای تجاری موجد یکدیگر هستند.
نمونهای از یک نوآوری برای جابجایی فرد از تخت بروی ویلچر
ایده:
ایده یا مثال یا صورت یا انگاره یا طرح، در حقیقت یک تصور ذهنی است. شاید بتوان ایده دادن را اولین گام برای حل یک مشکل یا برآورده کردن یک نیاز دانست. به عبارت دیگر ایده سادهترین راه حلی است که انسان در برابر یک مسئله یا نیاز به آن فکر میکند. هر چند میتوان یک ایده را بسط داد و پیچیده کرد.